Over Meester John

Op Meester John vind je theorie en oefeningen om je kennis van de Engelse grammatica te vergroten. De site is bedoeld voor leerlingen in de onderbouw van het VO.

Inloggen
Om de theorie te kunnen bekijken en de oefeningen te kunnen maken moet je inloggen. Dat doe je met een gratis Entree-account. Nog geen Entree-account? Ga dan naar Aanmaken Entree-account.

Als je inlogt en oefeningen maakt op Meester John dan worden je resultaten vastgehouden. Dus als je de volgende keer terugkomt, kun je verder gaan waar je gebleven bent.


Op school werken met Meester John

Een docent die inlogt met een schoolEntree-account kan klassen aanmaken. Als een leerling inlogt met een schoolEntree-account kan hij/zij zich aanmelden bij de docent. De docent kan de voortgang van de leerling inzien. Interesse? Neem contact op met VO-next

Let op: de site is nog volop in ontwikkeling.


Meester John is onderdeel van VO-next.

Over VO-next
Maakt maatwerk voor leerlingen en docenten mogelijk.
VO-next ondersteunt scholen bij de overstap naar een situatie waarin leerlingen steeds meer de regie nemen over hun eigen leerproces.
Om die overstap te kunnen biedt VO-next:


Een online leeromgeving met dashboard, volgsysteem en auteursomgeving.


Digitaal leermateriaal van onder andere 10VO en VO-content, maar ook door VO-next zelf verzamelde leermaterialen. Voor het gebruik van de het leermateriaal uit de Stercollecties heeft VO-next een samenwerkingsovereenkomst met VO-content.


Een ondersteuningsaanbod op maat.

Mail of bel:
Alien Siero of Masja Garritsen
 info@vo-next.nl  
 0575-549681 


VO-next
Coehoornsingel 6 
7201 AB Zutphen 
 0575-549681